Skip to content

 

Hoe gaan we het doen?

Onze MOLLENVANGERS zitten verspreid in ons ondergronds Mollenterritorium. Zij zijn tot op het bod gemotiveerd om potentiële mollen te (ont)vangen. Zij komen af en toe bijeen op geheime Mollenmeetings waar ze nieuwe plannen smeden die ze daarna delen met de geregistreerde mollen… Wanneer zij jou in het vizier krijgen, ontkom je niet aan hun aandacht…

MOLLEN zijn (bij ons geregistreerde) leerkrachten (of directeuren, of IB-ers, of onderwijsassistenten, of bestuurders, of ouders… of…) die deze heimelijke opdrachten uitvoeren in het onderwijsveld. Uiteraard vrijwillig en altijd gerelateerd aan creativiteit, motivatie, humor en mysterie. Want een beetje geheimzinnigheid vinden wij wel vermakelijk. En vrolijkheid, positiviteit en luchtigheid noodzakelijk. 

Past dit niet bij je, dan kun je ook altijd nog Mollen-VOLGER worden op social media. Ook daar zijn we actief en kun je ons steunen door te liken en berichten te delen… eh… te vermenigvuldigen… whatever. Of je kijkt gewoon goed rond in jouw school, want wie weet… is je collega een MOL… Maar dan ben je wel buitenstaander. Zonde.

Jij kiest.

Daarnaast beschikken wij over een JUNIORMOL-afdeling. Onze Juniormollen sturen ons bij waar nodig, reflecteren en denken met ons mee en vertegenwoordigen de groep waar wij het voor doen! Bovendien komen zij zelf met ideeën die wij dan weer mogen uitwerken.
Wij mogen altijd aankloppen bij hen om onze ideeën te toetsen. Zonder cijfer, dat wel.

O ja, en dan die duizenden MINI-mollen nog. Op elke school lopen er tientallen tot honderden rond. Meestal in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Luister eens naar hun ideeën…