Skip to content

 

Fijn! Je hebt een reden gevonden om door te klikken!

Onze deur staat nu voor je open. Wij houden van laagdrempeligheid, dus wees niet bang om te struikelen. Lees wel even verder voordat je binnenkomt en je je tussen de Onderwijsmollen begeeft. Er zit namelijk een risico aan vast: het Onderwijsmollenconcept is aanstekelijk en laat je niet meer los. Je bént gewaarschuwd… (leuk trouwens dat je nu voor twee telt!)

Wij hopen dat je net zoveel van ideeën houdt als wij. Want wij worden erg blij van dwarse ideeën, frisse ideeën, verrassende ideeën, gekke ideeën, serieuze ideeën, originele ideeën, mooie ideeën, goede ideeën, foute ideeën (maar die bestaan dan weer niet), slechte ideeën (ook niet), eigen ideeën, anders-dan-anders ideeën… Ideeën van kinderen dus.

Wij slaan de handen ineen en creëren met elkaar een levendigheid in het onderwijs die de creativiteit en ideeëngeneratie van kinderen behoudt en verder ontwikkelt. Een golfbeweging met een mix van onze eigen creativiteit, plezier, een tikkeltje rebelsheid, eigenzinnigheid en vooral veel POSITIVITEIT. En dat doen we door te infiltreren in de scholen, want wij zijn klaar met het terminaal serieuze, en-alles-willen-controleren systeem. Wij vinden creativiteit enorm belangrijk. Creativiteit is namelijk het vermogen om nieuwe kansen, mogelijkheden en oplossingen te verzinnen. En controle daarover is killing.

Dus: kom binnen, word Onderwijsmol en verruim samen met ons het onderwijssysteem door kinderen de kans te geven om hun creativiteit écht te ontwikkelen. Onze deur staat voor je open!