Skip to content

Hey jij daar! 

Jij was toch een beetje nieuwsgierig hè, toen je die QR- code scande? Je bent beland in een Molshoop. Niet zomaar een Molshoop, maar in dé creatieve Molshoop van de Onderwijsmollen!

Hier, in ons gangstelsel onder het onderwijsland staan steeds nieuwe creatieve opdrachten en challenges. Doe jij mee?!Onderwijsmollen!

Ben je benieuwd geworden naar de Onderwijsmollen? Druk dan op de knop hiernaast. 

 

17-05-2022

10-05-2022

28-04-2022

Luister goed.

Ga even zitten, staan mag ook als je dat liever doet. Wees eens heel stil, kijk naar de spullen om je heen en luister. Ja echt even goed luisteren, dan hoor je het vanzelf. Wat moet ik dan horen, hoor ik je denken. Nou het gesprek der spullen. De spullen om je heen ja waar je nu naar kijkt, weet je dat die vol verhalen zitten?! Neem nou de bekers in mijn kastje. Het was me een gemopper van jewelste wat ik daar hoorde. Het zit namelijk zo…. De gestreepte beker wil ook wel eens als laatste uit de kast gepakt worden. Deze beker is favoriet bij iedereen van het gezin en is daar nu zelf een beetje klaar mee. Gewoon even toe aan rust, aan vakantie. Nou ben ik de beroerdste niet. Ik ga nu dus mijn kop thee drinken uit de beker met vlekjes. Rustig op de bank; luisterend naar de spullen om me heen.

En jij, hoor jij al iets?

24-04-2022

04-04-2022

Het mooie weer staat weer voor de deur! Dat betekent ook een verhoogde
kans op ongedierte… Met deze prikkelende energizer krijg je je
leerlingen weer gefocust voor de volgende les!

Check hier voor een filmpje met de speluitleg. 

Heb je interesse in meer spelvormen? Laat hier je e-mailadres achter en Tessa
houd je op de hoogte wanneer haar product uitkomt!

Check ook de website door hierrrrr te klikken!

04-04-2022

Er is deze week ook weer echt wat te doen in de Molshoop… Nou ja, deze week: je kan je vanaf deze week inschrijven voor 20-04-2022. Je hebt zelfs nog een herkansing op 08-06-2022! 

Ben je nieuwsgierig? (YOU BETTA BE!) Check dan: 
https://creativityschool.nl/onderwijsmollen

28-03-2022

21-03-2022